Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta restauració

Carnet de manipulador d’aliments online o presencial, quin és millor?

És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.

Nou etiquetatge per als productes per a celíacs

Des del passat 20 de juliol els productes per a celíacs s'etiqueten de manera diferent. D'acord amb un nou reglament europeu, l'etiquetatge diferencia ara entre els productes sense gluten i els que són molt baixos en gluten i, conseqüentment, no aptes per a les persones amb intolerància o celíaques.

Arriba la 4a edició de la festa de la gastronomia de la Fundació Alícia

El 30 d’abril i diumenge 1 de maig se celebra al Món Sant Benet la 4ª edició d’Alícia't, la festa de la cuina fàcil, sana i divertida.

Pautes per evitar la contaminació creuada d'al·lèrgens

Com s'ha de realitzar l'evaluació i quines mesures de control i prevenció es poden implantar.

Especial colònies sense gluten

En aquest especial, l'e-colònies recull tots els articles que ha publicat sobre celiaquia.

Normes bàsiques per garantir la seguretat alimentària en la restauració

Es publica una guia de pràctiques correctes d'higiene, que vol ser una eina útil a l’hora de complir les normatives de seguretat i d’higiene dels aliments en els restaurants.

Publicat el Reial Decret que desenvolupa el reglament d’informació sobre els al·lèrgens

Per ajudar a entendre i aplicar la normativa, com també havia fet la Generalitat, AECOSAN ha editat una guia d’aplicació de les exigències d’informació alimentària.

Els Matins de TV3 debaten el nou reglament sobre els al·lèrgens

El programa recull els punts de vista d'al·lèrgics i metges, així com de professionals de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i del sector de la restauració.

Una guia dóna suport a la restauració per informar sobre els al·lèrgens

La informació es pot proporcionar oralment, però sempre se n'ha de disposar de manera escrita o en suport electrònic perquè la puguin consultar tant el personal com les persones consumidores i autoritats de control.

Un nou reglament obliga la restauració a informar sobre els al·lèrgens

La informació pot ser facilitada de forma escrita, clara i a prop dels aliments o bé col·locant cartells a la zona de venda o consum que detallin com obtenir aquesta informació.

Pàgina 1 de 3
 Següent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: