Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta al·lèrgens

Les cases de colònies valoren molt positivament la formació de la Fundació Alícia

Dimarts, 1 de desembre, més de 80 persones es reunien al Món Sant Benet per formar-se sobre menús adaptats per a al·lèrgics i per a vegans de la mà de la Fundació Alícia, entitat referent en gastronomia.

La Fundació Alícia forma en gastronomia les cases de colònies

L’ACCAC organitza una formació exclusiva per a les cases de colònies i albergs titulada “Menús per a tothom. Al·lèrgens, cuina vegetariana i de territori”.

Pautes per evitar la contaminació creuada d'al·lèrgens

Com s'ha de realitzar l'evaluació i quines mesures de control i prevenció es poden implantar.

Publicat el Reial Decret que desenvolupa el reglament d’informació sobre els al·lèrgens

Per ajudar a entendre i aplicar la normativa, com també havia fet la Generalitat, AECOSAN ha editat una guia d’aplicació de les exigències d’informació alimentària.

Els Matins de TV3 debaten el nou reglament sobre els al·lèrgens

El programa recull els punts de vista d'al·lèrgics i metges, així com de professionals de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària i del sector de la restauració.

Una guia dóna suport a la restauració per informar sobre els al·lèrgens

La informació es pot proporcionar oralment, però sempre se n'ha de disposar de manera escrita o en suport electrònic perquè la puguin consultar tant el personal com les persones consumidores i autoritats de control.

Els socis de l'ACCAC disposen d'una tarifa especial per adquirir Restalergia

Aquest programa informàtic on-line permet detectar i gestionar els al·lèrgens i intoleràncies alimentàries, alhora que en facilita informació als consumidors finals.

Un nou reglament obliga la restauració a informar sobre els al·lèrgens

La informació pot ser facilitada de forma escrita, clara i a prop dels aliments o bé col·locant cartells a la zona de venda o consum que detallin com obtenir aquesta informació.

8 consells per tractar els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva

Si es dissenya un bon 'Pla de control d’al·lèrgens', i s’integren els següents consells en un sistema d’autocontrol sanitari (APPCC), és possible treballar amb garanties.

Bona acollida de la jornada sobre el nou reglament d’al·lèrgens

Casos d'èxit - Serveis de l'ACCAC

Serhs Distribució i l’ACCAC van oferir solucions per afrontar la nova normativa en una acte informatiu en què van participar 43 instal·lacions juvenils.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: