Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 18/12/2014

Els socis de l'ACCAC disposen d'una tarifa especial per adquirir Restalergia

Aquest programa informàtic on-line permet detectar i gestionar els al·lèrgens i intoleràncies alimentàries, alhora que en facilita informació als consumidors finals.

D'acord amb el seu objectiu de proporcionar assessorament, serveis i suport a les cases de colònies i albergs associats, l'ACCAC va formalitzar en la jornada del 3 de desembre un acord amb l'eina per a la detecció i gestió de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries Restalergia.

Amb ella, els professionals de cuina de les instal·lacions sòcies podran detectar i gestionar aquestes al·lèrgies i intoleràncies i, al mateix temps, en podran proporcionar informació als consumidors finals, tal com des del 13 de desembre obliga el Reglament 1169/2011 de la Unió Europea.

En concret, Restalergia és un programa informàtic on-line a través del qual cada instal·lació introdueix el menú i els ingredients que ha utilitzat per elaborar-lo i, a partir d’aquí, obté una fitxa amb totes les al·lèrgies i intoleràncies detectades.

Per fer-ho possible, Restalergia compta amb:
  • un equip de professionals de la medicina especialitzats en els camps d’al·lergologia i intoleràncies alimentàries, que garanteixen que totes les dades tinguin el rigor científic necessari.
  • una extensa base de dades tant de receptes com d’ingredients, així com les al·lèrgies i intoleràncies que cada un d’ells pot provocar. Dins d’aquesta base de dades hi ha els productes de Serhs, amb què l'ACCAC té un acord de col·laboració.
  • un sistema que permet crear de forma automàtica fitxes o cartes d’al·lèrgens en diferents formats (PDF, Codi QR) i diferents idiomes per a la comoditat tant dels professionals com del consumidor final.
  • una eina per analitzar els mètodes de treball i equipament de la cuina i, a partir d'aquí, millorar-ne la gestió i, en determinats casos, detectar traces que puguin contenir els aliments que s'hi elaboren.
Si voleu realitzar alguna consulta o sol·licitar aquest servei, ho podeu fer trucant al 93 412 14 37 o enviant un correu electrònic a [email protected].

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: