Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta alimentació

Carnet de manipulador d’aliments online o presencial, quin és millor?

És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.

Pràctiques correctes d'higiene per l'aprofitament i la donació d'aliments

Des de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària s’està treballant en un document dirigit als menjadors de col·lectivitats perquè no hi hagi dubtes sobre les condicions que han de tenir els aliments per tal de poder realitzar les donacions.

Les claus per aconseguir cuines més sostenibles a les instal·lacions juvenils

La 7a Jornada Serhs ha ofert eines per implementar una restauració més sostenible i eficient a les cases de colònies i albergs.

El Govern aprova la modificació del Decret de venda de proximitat per donar-li un major impuls

Els circuits comercials curts fomenten el consum dels productes que produeixen els nostres pagesos i, per tant, enforteixen el vincle entre el productor i el consumidor.

Bargalló assegura que el curs que ve es garantirà que les famílies puguin gestionar els menjadors escolars

El conseller d'educació demana als centres un debat sobre la jornada on es tinguin en compte els interessos dels alumnes.

Bargalló assegura que el curs que ve es garantirà que les famílies puguin gestionar els menjadors escolars

El conseller d'educació demana als centres un debat sobre la jornada on es tinguin en compte els interessos dels alumnes.

Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses

Un estudi avalua diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva.

El Consell Català de l'Alimentació comença a treballar per assolir l'excel·lència alimentària a Catalunya

Servirà per posar les bases d’una nova política alimentària de país basada en la producció local i la gestió sostenible del medi.

Salut Pública informarà de la seguretat als establiments alimentaris

Es redueix a la meitat el nombre de brots de toxiinfeccions alimentàries, però les causades a l’hostaleria repunten.

Fes la teva coca de Sant Joan

T'expliquem pas a pas com fer una coca per llepar-se els dits i celebrar la revetlla de Sant Joan.

Pàgina 1 de 8
 Següent >
Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: