e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.
Des de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària s’està treballant en un document dirigit als menjadors de col·lectivitats perquè no hi hagi dubtes sobre les condicions que han de tenir els aliments per tal de poder realitzar les donacions.
Els circuits comercials curts fomenten el consum dels productes que produeixen els nostres pagesos i, per tant, enforteixen el vincle entre el productor i el consumidor.
Un estudi avalua diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció
de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva.