Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta alimentació

Fes la teva coca de Sant Joan

T'expliquem pas a pas com fer una coca per llepar-se els dits i celebrar la revetlla de Sant Joan.

Associació de Celíacs de Catalunya alerta del perill dels webs amb contingut fal·laç i confús

El 20% dels celíacs utilitza internet com a font principal d’informació per seguir una dieta sense gluten.

Ofertes mensuals de Serhs per a les instal·lacions associades a l’ACCAC

La central de compres de l'ACCAC fa el llançament de productes de promoció per a les cases de colònies i albergs.

Serhs presenta les noves tarifes del 2018

La central de compres ha actualitzat les tarifes que tindran vigència aquest any en productes d'alimentació i neteja.

Millorar les programacions dels menús infantils

El Programa de Revisió de Menús escolars (PReM) facilita consells bàsics per augmentar la qualitat de les propostes alimentàries als centres educatius.

Celebrada la jornada sobre promoció de la salut a les instal·lacions juvenils

L’ACCAC i Serhs han organitzat la 5a jornada que enguany s'ha celebrat el 12 de desembre al Castell Jalpí a Arenys de Mar.

Com rentar correctament les fruites, verdures i ous

La dieta saludable és sobretot aquella que inclou productes de l’hort frescos, de temporada i del territori. La neteja d'aliments frescos és important per eliminar pesticides, bactèries i altres residus nocius.

Programar menús equilibrats i nutritius també al casal d'estiu

Durant el curs escolar es té molta cura de la correcta alimentació dels alumnes, a l'estiu també és important oferir un menú adaptat a l'època de l'any.

Les escoles rebran llet gratuïta a partir del curs 2017-2018

S’està treballant per promoure el consum de llet i els seus derivats en les dietes dels alumnes durant l’etapa de formació dels seus hàbits alimentaris.

Eines per avaluar el perill de contaminació creuada per al·lèrgens

Cada cuina és diferent i és necessari avaluar el perill de contaminació creuada introduint-lo al sistema APPCC, però la revista "Restauración colectiva", ofereix algunes pautes que poden ajudar a analitzar si hi ha risc de contaminació creuada.

Pàgina 1 de 6
 Següent >
Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - accac@accac.cat
Edició: