e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Des del passat 20 de juliol els productes per a celíacs s'etiqueten de manera diferent. D'acord amb un nou reglament europeu, l'etiquetatge diferencia ara entre els productes sense gluten i els que són molt baixos en gluten i, conseqüentment, no aptes per a les persones amb intolerància o celíaques.
APP CeliacsCatalunya és la nova aplicació mòbil per informar-se en tot moment i des de qualsevol lloc dels productes aptes per a persones celíaques i serveis per a aquest col·lectiu.
L’Associació de Celíacs recomana als restauradors que comprovin l’etiqueta dels aliments, o bé en demanin una fitxa al proveïdor. Serhs Distribució llança una nova línia de productes càrnics sense gluten.
Una normativa europea, que es farà efectiva a partir de juliol del 2016, regularà les normes d’ús de les indicacions ‘sense gluten’ i ‘molt baix contingut de gluten’.