e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
L’ACCAC i Serhs han organtizat, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació, que va tenir un gran èxit de participació.
L’ACCAC i Serhs organitzen, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació".
Dimarts, 1 de desembre, més de 80 persones es reunien al Món Sant Benet per formar-se sobre menús adaptats per a al·lèrgics i per a vegans de la mà de la Fundació Alícia, entitat referent en gastronomia.
La central de compres ha actualitzat les tarifes que tindran vigència aquest any i ha presentat solucions de cinquena gamma, que s’adapten a les necessitats de les cases i albergs.
Serhs Distribució i l’ACCAC van oferir solucions per afrontar la nova normativa en una acte informatiu en què van participar 43 instal·lacions juvenils.
Ho fan en una jornada especial per a cases de colònies en què mostraran com oferir menús que minimitzin els al·lèrgens i les intoleràncies alimentàries.
Fins a finals d'any, les instal·lacions sòcies de l'ACCAC que es registrin al portal virtual de l'empresa gaudiran d'un 10% de descompte en la seva primera compra.