Demostrar que és possible guanyar eficiència i rendibilitat a la cuina sense renunciar als plats i menús tradicionals, aquest és el repte que planteja la 4a Jornada que organitzen conjuntament l’
ACCAC i la
central de compres Serhs Distribució, pensada per als socis de l'Associació.
La Jornada se celebrarà el dia 13 de desembre a
La Fageda (Santa Pau) i, a partir de la realitat directa de les cases de colònies i albergs, s’ha dissenyat amb una metodologia pràctica en què un xef de
Rational compartirà idees i solucions per cuinar per a col·lectivitats. Mostrarà en viu com elaborar, amb el forn i de manera saludable, plats de qualitat però cercant sempre l’eficàcia i l’eficiència. Durant la trobada, els assistents tindran l’oportunitat de degustar les propostes culinàries del xef per tal de comprovar els resultats obtinguts.
Durant el matí, també hi haurà una presentació dels
productes de neteja Ecolabel, de baix impacte mediambiental, i els assistents tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el projecte social i empresarial de La Fageda amb una visita a les instal·lacions de la fàbrica de postres i melmelades. L’assistència a la Jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament
posant-se en contacte amb l’ACCAC abans del dia 5 de desembre.
La sessió s'inclou en el
Pla de formació 2016-17 de l'Associació,
una aposta per la formació com a factor clau del creixement i millora del sector mitjançant l'adquisició de competències professionals i l'aprenentatge continu.
Potser t'interessa: Les instal·lacions juvenils continuen formant-se.