L’evolució permanent del món de l’educació en el lleure i les colònies escolars al nostre país ha portat les cases de colònies i albergs a un procés de millora ininterrompuda, que s’ha notat especialment en àmbits com les instal·lacions, els serveis o les activitats pedagògiques.
Hi ha diverses maneres d’abordar la gestió d'aquests canvis a les instal·lacions juvenils; una de les quals és la formació continuada dels professionals que les dirigeixen i hi treballen.
En aquest sentit, l'
ACCAC obrirà properament les inscripcions a les accions formatives específiques per a albergs i cases de colònies, que ofereixen càpsules de coneixement per abordar les necessitats concretes de les instal·lacions des de la comprensió de la realitat del sector i del context actual:
Formació |
Dia |
Jornada La cuina a les colònies, tradició i innovació |
13/12/2016 |
El registre obligatori de la jornada dels treballadors |
22/12/2016 |
Prevenció i control de la legionel·la (renovació) |
12 i 19/1/2017 |
La gestió a la cuina com a eina d'innovació |
17/1/2017 |
Com elaborar i difondre continguts específics per a Internet |
24/1/2017 |
Primers auxilis |
2/2/2017 |
El pla de formació l'imparteixen col·laboradors habituals de l'ACCAC i amb coneixement de les instal·lacions juvenils i cobreix àrees tan heterogènies com la gestió de la cuina, la comunicació, les emergències i accidents o la prevenció i control de la legionel·la.
La majoria de formacions estan dissenyades per tal que siguin bonificables amb el crèdit que assigna el
Ministeri de Treball i Seguretat Social, gestionat a través de la
Fundació Tripartita.
Potser t'interessa: Cuina innovadora a les colònies però mantenint la tradició.