Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta gastronomia

Cuina innovadora a les colònies però mantenint la tradició

L’ACCAC i Serhs organitzen, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació".

La Fundació Alícia forma en gastronomia les cases de colònies

L’ACCAC organitza una formació exclusiva per a les cases de colònies i albergs titulada “Menús per a tothom. Al·lèrgens, cuina vegetariana i de territori”.

Pàgina 1 de 1
  
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: