Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta seguretat alimentària

Pràctiques correctes d'higiene per l'aprofitament i la donació d'aliments

Des de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària s’està treballant en un document dirigit als menjadors de col·lectivitats perquè no hi hagi dubtes sobre les condicions que han de tenir els aliments per tal de poder realitzar les donacions.

Les 4 normes bàsiques per garantir la seguretat alimentària a les cuines

Fem recull d'un seguit de consells en vídeo basats en les normes bàsiques per manipular els aliments amb seguretat: neteja, separació, cocció i refredament.

Nova norma de la qualitat del pa

Estableix les normes bàsiques de qualitat per a l'elaboració i comercialització del pa a Espanya.

L'ACSA estrena web per a tots els dispositius

El nou portal facilita l'accés en tot moment a la informació sobre seguretat alimentària.

Què cal tenir en compte en la formació dels manipuladors d’aliments

Un reglament del 2010 va traslladar aquesta responsabilitat als operadors econòmics. La norma ressalta la necessitat d’adaptar la formació i de que aquesta sigui continuada.

La Confederació de Comerç publica una guia sobre seguretat alimentària

El document ha de servir per elaborar un sistema d’autocontrol als comerços del sector de l’alimentació. El sistema APPCC i els prerequisits són eines fonamentals de la prevenció.

Pàgina 1 de 1
  
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: