Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta oli

Experiències de tardor

Les estacions de l'any marquen l'arribada de noves olors, nous colors i sabors. La tardor, per exemple, ve acompanyada d'aroma a terra mullada, tons càlids i una gastronomia ben particular.

Els sectors vitivinícola i de l’oli validen els requisits d’entrada al CoMeDPro

A Catalunya, l’objectiu del Projecte de Desenvolupament Mediterrani Comú és promocionar la cultura de l’oli, del vi i del paisatge, i dinamitzar aquests sectors i el territori.

Experiències de tardor

Les estacions de l'any marquen l'arribada de noves olors, nous colors i sabors. La tardor, per exemple, ve acompanyada d'aroma a terra mullada, tons càlids i una gastronomia ben particular.

La nova normativa de l'oli prohibeix els setrills en la restauració i l'hostaleria

Mentre la Unió Europea manté ajornada la prohibició de servir oli en setrills sense especificar-ne la procedència, el Consell de Ministres espanyol ha decidit aplicar a partir de l'1 de gener aquesta regulació, una històrica reivindicació dels productors d'oli i de les cooperatives, que reclamaven des de feia anys posar en valor l'oli servit als restaurants.
Pàgina 1 de 1
  
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: