Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta higiene

Carnet de manipulador d’aliments online o presencial, quin és millor?

És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.

Manipulació i control d'aliments per més seguretat a les cuines

En aquest curs hi han assistit gestors de cases de colònies i albergs de l'ACCAC, així com altres responsables i personal de cuina.

Normes bàsiques per garantir la seguretat alimentària en la restauració

Es publica una guia de pràctiques correctes d'higiene, que vol ser una eina útil a l’hora de complir les normatives de seguretat i d’higiene dels aliments en els restaurants.

Pàgina 1 de 1
  
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: