Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 26/01/2017

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària publica un monogràfic sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

L'ACSA edita aquest butlletí periòdic dirigit a professionals i consumidors sobre seguretat alimentària.

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat un nou butlletí monogràfic. En aquest cas, tracta sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, els nivells de seguretat i les declaracions en l’etiqueta.

El butlletí ACSA Brief té com a objectiu informar, breument i de manera específica i actualitzada, els professionals i els consumidors sobre nous temes que puguin tenir incidència en la seguretat alimentària. Es faciliten enllaços als webs més complets, per a les persones que vulguin aprofundir en la matèria.

Les àrees principals en que s'emmarca el contingut del butlletí són les següents: riscos emergents, noves tecnologies, reavaluació de substàncies, contaminants de procés, salut i seguretat alimentària i residus de la producció agroalimentària. Així doncs, pot ser un bon recurs per als responsables de les cases de colònies i albergs.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: