Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta seguretat

La qualitat a les piscines de les instal·lacions juvenils

Arriba l'estiu i per tant, s'ha de tenir especial cura de les piscines perquè vetllin per la salut dels usuaris de les cases de colònies i albergs.

Google penalitza els webs sense certificat SSL

Pimec informa d'aquesta novetat, que afectarà els webs que no disposin d'aquest certificat.

Com triar jocs i joguines?

L'e-colònies us proposa un seguit de recomanacions a l'hora de triar els jocs i les joguines que regaleu.

Nou criteri respecte la utilització de les càmeres de videovigilància a l’entorn de treball

La instal·lació d'un signe distintiu advertint de l’ús de càmeres de seguretat dóna compliment a la obligació d'informació prèvia als treballadors.

Pautes per evitar la contaminació creuada d'al·lèrgens

Com s'ha de realitzar l'evaluació i quines mesures de control i prevenció es poden implantar.

A l’estiu, sortides segures a la platja

Durant la temporada d’estiu, són moltes les entitats de lleure que fan colònies i excursions a la platja. Per això, és important conèixer els consells de seguretat per gaudir d’una bona estada.

Especial colònies sense gluten

En aquest especial, l'e-colònies recull tots els articles que ha publicat sobre celiaquia.

Normes bàsiques per garantir la seguretat alimentària en la restauració

Es publica una guia de pràctiques correctes d'higiene, que vol ser una eina útil a l’hora de complir les normatives de seguretat i d’higiene dels aliments en els restaurants.

Actualitzen la guia ‘Anem preparats’ sobre l'organització d'activitats de lleure

Com cada any, la Generalitat publica aquest document que inclou consells per tenir cura tant de la seguretat i la integritat física dels participants com del respecte al medi natural.

Un mapa identifica els perills més comuns i seriosos associats als aliments

L’eina, que elaboren conjuntament l’Agència Catalana de Salut Alimentària i el GRISC de la UAB, té com a objectiu ajudar els operadors econòmics a implantar sistemes d'autocontrol.

Pàgina 2 de 3
< AnteriorSegüent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: