Del 31 de març al 3 d'abril de 2014,
Alimentaria esdevindrà un centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l'alimentació i begudes que volen conèixer les últimes tendències en innovació i la internacionalització del sector.
Aquest saló, a la
Fira de Barcelona de Gran Via, s'estructura en 14 salons especialitzats amb el més nou al seu sector: vins, carn, olis, restauració, begudes, dolços, productes ecològics, conserves, congelats. A més, enguany amplia oferta en especialitats com ara cocteleria, forn de pa, o pizza i pasta.
La protagonista de l’esdeveniment serà
The Alimentaria Hub. Acollirà més de 8.000 reunions entre expositors i compradors internacionals i serà l'epicentre de la innovació i les tendències. Més de 50 ponents analitzaran el present i el futur del sector i es mostraran els productes més innovadors.
Alimentaria 2014 estrena
The Alimentaria Experience, un show gastronòmic innovador i interactiu que comptarà amb més de 40 xefs que sumen prop de 50 estrelles Michelin. Entre ells, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Pedro Subijana o Martín Berasategui.
A l’edició d’enguany s’ha volgut atraure compradors d'arreu el món i per això hi exposen firmes de més de 50 països, en especial d'Àsia, EUA. i Llatinoamèrica, a més d'Europa.
Potser t'interessa: Cita al Saló Internacional del Turisme a Catalunya, Obertes les inscripcions al II Fòrum TurisTIC.