Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta tardor

Història i tradició: Arriba la Castanyada!

Quan arriba la tardor i el temps del fred, retornen les festes a la vora del foc. En el nostre calendari, la Castanyada és un costum que, malgrat haver perdut el seu caràcter d'ofrena funerària, segueix complint una important funció social.

Receptes per elaborar panellets amb els menuts

Són la rebosteria casolana per excel·lència de la tardor. El seu origen es troba en antics cultes funeraris que consistien en elaborar i portar menjar a les tombes dels difunts. Descobriu com preparar aquest dolç amb què també es divertiran els més menuts de casa.

Experiències de tardor

Les estacions de l'any marquen l'arribada de noves olors, nous colors i sabors. La tardor, per exemple, ve acompanyada d'aroma a terra mullada, tons càlids i una gastronomia ben particular.

Recepta de panellets sense ou, llet ni gluten

Us proposem una recepta de panellets ben senzilla i adaptada per a persones intolerants a l'ou, a la llet i al gluten.

Aquesta tardor, emociona't de colònies

La tardor és un bon moment per sortir a caminar pel bosc, visitar una granja o fer gimcanes que ens descobreixin les peculiaritats d'animals, flors i fruits en aquesta època de l'any.

La Castanyada, una tradició mil·lenària

Quan arriba la tardor i el temps del fred, retornen les festes a la vora del foc. En el nostre calendari, la Castanyada és un costum que, malgrat haver perdut el seu caràcter d'ofrena funerària, segueix complint una important funció social.

Canvi a l'horari d'hivern

La pràctica d'endarrerir el rellotge ve de 1974 però la Iniciativa per a la Reforma Horària qüestiona la seva utilitat a dia d'avui.

Experiències de tardor

Les estacions de l'any marquen l'arribada de noves olors, nous colors i sabors. La tardor, per exemple, ve acompanyada d'aroma a terra mullada, tons càlids i una gastronomia ben particular.

Es registra la millor temporada boletaire dels últims 20 anys

Des de l’inici de la campanya (al mes de juliol) fins ara (al novembre), s'ha registrat una producció de 180 kg/ha, més del triple de l'habitual.

Experiències de tardor

Les estacions de l'any marquen l'arribada de noves olors, nous colors i sabors. La tardor, per exemple, ve acompanyada d'aroma a terra mullada, tons càlids i una gastronomia ben particular.

Pàgina 1 de 2
 Següent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: