e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
La dieta saludable és sobretot aquella que inclou productes de l’hort frescos, de temporada i del territori. La neteja d'aliments frescos és important per eliminar pesticides, bactèries i altres residus nocius.
Es celebra la primera sessió de la CoP sobre instal·lacions juvenils amb l'objectiu d'unificar criteris i vetllar per la qualitat i seguretat de les instal·lacions.
S’està treballant per promoure el consum de llet i els seus derivats en les dietes dels alumnes durant l’etapa de formació dels seus hàbits alimentaris.
Una campanya de famílies de sis escoles de Cadis reobre el debat sobre el consum de panga, la tilàpia i altres peixos similars als menjadors escolars. La CEAPA demana que es retiri, mentre les autoritats n'avalen en consum.
Aecosan ha atorgat un dels guardons de l'última edició dels Premis Naos al programa Amed (alimentació mediterrània); una iniciativa impulsada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya que busca promoure la salut en l'àmbit de la restauració social i col·lectiva.
Cal garantir que l'alimentació dels menjadors de l'escola i de les colònies sigui segura pel que fa a la higiene però també adequada des del punt de vista nutricional, sensorial i relacional.