Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 16/04/2014

S'adapta el grau superior de direcció de cuina a les necessitats del sector

Aquest cicle formatiu també s’ha renovat per adequar-se a la formació professional establerta a la LOE.
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de direcció de cuina, amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats actuals del sector. Així mateix, el currículum s’ha adequat a la formació professional establerta a la LOE (Llei orgànica d’educació) i també se n’ha ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional.

El nou currículum del cicle de grau superior de direcció de cuina amplia continguts relacionats amb noves maquinàries, productes i eines que ha incorporat recentment el sector. Per exemple, pel que fa a noves maquinàries, preveu en el temari informació dels forns de convecció, mixtos programats o de màquines de buit i buit compensat. Pel que fa als productes, inclou els de 4a i 5a gamma o d’altres productes ultracongelats. El temari també incorpora, en l’àmbit de les eines, programes informàtics per al control i registre de processos de producció o de gestió. Així, el currículum dóna resposta a les noves estructures organitzatives i productives que exigeix el sector de la restauració.

El nou cicle també preveu les necessitats professionals generades per l’expansió i consolidació d’empreses de restauració col·lectiva -centres sanitaris, centres escolars, empreses o centres d’oci- i de les "empreses de restauració moderna" o "neorestauració", que demanen professionals capacitats per aconseguir i proporcionar elevats estàndards de qualitat, en el producte i en el servei, d’acord amb la creixent exigència del client.

Navega per les etiquetes

sectoreducacióformaciócuinamenjador

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: