Torró de xocolata amb avellanes
Ingredients:
- 200 gr de xocolata fondant
- 200 gr de xocolata amb llet
- 150 gr de mantega sense sal
- Avellanes (per als al·lèrgics als fruits secs, es poden substituir per arròs inflat)
Procés d'elaboració:
Comenceu desfent la xocolata fondant i la mantega al microones o al bany Maria. Quan està desfeta, afegiu-hi el sucre i barregeu-ho bé. A continuació incorporeu-hi la xocolata amb llet ratllada i torneu-ho a barrejar. Mentre espereu que es refredi una mica, peleu les avellanes.
Cobriu la base del motlle amb avellanes i aboqueu una mica de xocolata per sobre fins a cobrir-les. Torneu a escampar unes quantes avellanes i cobriu-les amb més xocolata.
Sacsegeu una mica el motlle per treure les bombolles d'aire i el poseu a la nevera tota la nit. L'endemà, el desemmotlleu i l'emboliqueu-lo ben bonic.