Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta alimentació

Nova norma de la qualitat del pa

Estableix les normes bàsiques de qualitat per a l'elaboració i comercialització del pa a Espanya.

La Generalitat posa en marxa un procés participatiu de l'espai de menjador escolar

El debat girarà entorn a tres eixos: l’espai de migdia en el projecte educatiu de centre, l’alimentació i la qualitat del servei.

Serhs presenta les noves tarifes del 2019

La central de compres ha actualitzat les tarifes que tindran vigència aquest any en productes d'alimentació i neteja.

Les instal·lacions juvenils, implicades en la lluita contra el malbaratament alimentari

La 6a Jornada Serhs ha servit per donar claus per aprofitar millor el menjar en la restauració col·lectiva.

Els aliments es classificaran en cinc colors segons la qualitat nutricional

El color verd identificarà els més saludables i els vermells, els més greixosos o perjudicials.

Els establiments de restauració AMED oferiran aigua potable als comensals

Aquest requisit s'exigirà als establiments nous que es vulguin acreditar, mentre que als ja certificats se'ls comprovarà el seu compliment durant la renovació.

Recomanacions d’higiene de fruites i hortalisses en la restauració

Es publica una informació amb consells sobre com netejar bé fruites i hortalisses per garantir la seguretat alimentària.

Consells per als pícnics de les excursions de les colònies d'estiu

Les sortides estan considerades una gran eina educativa relacionada amb les activitats vivencials. Algunes vegades impliquen passar el dia fora de l’escola o de la casa de colònies i, per tant, haver de portar l’esmorzar i el dinar a la motxilla. S'ofereixen un seguit de recomanacions per fer del pícnic un àpat saborós, segur i saludable.

Consells per preparar el pícnic

Amb l’arribada del bon temps, augmenta el nombre de menjars que es fan a l’aire lliure com ara en excursions, barbacoes o pícnics. Us proposem una sèrie de consells a l'hora de menjar a l'aire lliure perquè gaudiu dels àpats en un entorn agradable.

Associació de Celíacs de Catalunya alerta del perill dels webs amb contingut fal·laç i confús

El 20% dels celíacs utilitza internet com a font principal d’informació per seguir una dieta sense gluten.

Pàgina 2 de 8
< AnteriorSegüent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: