Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica

Etiqueta cuina

Carnet de manipulador d’aliments online o presencial, quin és millor?

És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.

Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses

Un estudi avalua diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva.

La 6a Jornada Serhs donarà claus per lluitar contra el malbaratament alimentari

Les cases de colònies i albergs tindran el 12 de desembre l'oportunitat de conèixer estratègies per aprofitar millor els aliments i fer més eficients els seus menjadors.

Receptes per elaborar panellets amb els menuts

Són la rebosteria casolana per excel·lència de la tardor. El seu origen es troba en antics cultes funeraris que consistien en elaborar i portar menjar a les tombes dels difunts. Descobriu com preparar aquest dolç amb què també es divertiran els més menuts de casa.

Els establiments de restauració AMED oferiran aigua potable als comensals

Aquest requisit s'exigirà als establiments nous que es vulguin acreditar, mentre que als ja certificats se'ls comprovarà el seu compliment durant la renovació.

Recomanacions d’higiene de fruites i hortalisses en la restauració

Es publica una informació amb consells sobre com netejar bé fruites i hortalisses per garantir la seguretat alimentària.

La cuina de Carnaval

Dues receptes de dolços típics del Carnaval i de la Quaresma per fer amb els petits són la coca de llardons i els bunyols de Quaresma.

Es publiquen dues guies sobre alimentació infantil

L'ASPCAT publica dues guies sobre consells en els menjadors escolars i l'alimentació a la primera infància.

Les instal·lacions juvenils amplien coneixements de cuina i comunicació

Les cases de colònies i albergs continuen formant-se, de la mà de l'ACCAC, com a aposta per la qualitat del sector.

Alta participació en la jornada sobre cuina innovadora a les colònies

L’ACCAC i Serhs han organtizat, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació, que va tenir un gran èxit de participació.

Pàgina 1 de 2
 Següent >
Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: