e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
És l’empresa qui ha de certificar davant l’administració que duu a terme pràctiques de manipulació correctes, i per tant, que els seus treballadors estan formats, ja que l’administració ja no tutela la formació.
Un estudi avalua diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció
de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva.
Les cases de colònies i albergs tindran el 12 de desembre l'oportunitat de conèixer estratègies per aprofitar millor els aliments i fer més eficients els seus menjadors.
Són la rebosteria casolana per excel·lència de la tardor. El seu origen es troba en antics cultes funeraris que consistien en elaborar i portar menjar a les tombes dels difunts. Descobriu com preparar aquest dolç amb què també es divertiran els més menuts de casa.
Aquest requisit s'exigirà als establiments nous que es vulguin acreditar, mentre que als ja certificats se'ls comprovarà el seu compliment durant la renovació.
L’ACCAC i Serhs han organtizat, un any més, una jornada adaptada a la realitat de les instal·lacions juvenils amb el títol "La cuina a les colònies, tradició i innovació, que va tenir un gran èxit de participació.