e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Us proposem la recepta d'un pastís asteca que inclou pollastre, pebrots verds, tomàquets i ceba i que és apte per a persones al·lèrgiques a l'ou i intolerants al gluten.
Ingredients per a 4 persones:
8 tortillas de blat de moro (sense gluten)
1 pit de pollastre
3 pebrots verds
2 tomàquets madurs
½ ceba
200 ml de nata
100 g de formatge ratllat
1 gra d’all
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
Elaboració:
En una paella amb una mica d’oli, passeu lleugerament les tortillas pels dos costats sense que es daurin, només perquè s’escalfin.
Tritureu els tomàquets amb l’all i un raig d’aigua.
Coeu el pit de pollastre a la planxa.
Esmicoleu el pit de pollastre.
Peleu i talleu els pebrots verds a tires.
Peleu i talleu la ceba a rodanxes fines.
En una paella, sofregiu la ceba i el pebrot.
Afegiu la mescla de tomàquet i all i el pollastre i salpebreu. Deixeu coure uns minuts més.
En una safata apta per a forn, col·loqueu una capa de tortilla, una de la mescla de pollastre i a sobre un raig de nata i una mica de formatge ratllat.
Repetiu les capes fins a acabar tots els ingredients, deixant una capa de formatge a sobre perquè es desfaci.
Tapeu-ho amb paper de forn i coeu-ho al forn durant 15 minuts a 180ºC.