Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 24/10/2017

Recepta de panellets sense ou, llet ni gluten

Us proposem una recepta de panellets ben senzilla i adaptada per a persones intolerants a l'ou, a la llet i al gluten.

Ingredients per a 4 persones (16 unitats aproximadament):
125 g de farina d’ametlla
75 g de patata
125 g de sucre
Pinyons
Ametlla en gra
Ametlla sencera
Mel

Elaboració:
1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.
2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les.
3. Aixafeu-les amb una forquilla.
4. Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui. Tot seguit, afegiu-hi la farina d’ametlla.
5. Mescleu-ho fins que quedi una massa homogènia.
6. Reserveu-ho a la nevera perquè s’endureixi una mica.
7. Un cop la massa estigui freda i compacta, feu-ne boles amb les mans.
8. A unes hi podeu posar una ametlla sencera al damunt; a d’altres, les arrebosseu amb ametlla en gra o pinyons,enfonsant-los una mica a la pasta amb les mans.
9. Pinteu-los amb una mica de mel, prèviament escalfada uns segons al microones perquè estigui més fluida.
10. Poseu-los en una safata apta per a forn.
11. Coeu els panellets al forn a 190ºC uns 5 minuts aproximadament, fins que agafin color.




Font: Fundació Alícia

Navega per les etiquetes

escolapanelletsreceptacastanyadatardor

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - accac@accac.cat
Edició: