Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 26/07/2018

Recomanacions d’higiene de fruites i hortalisses en la restauració

Es publica una informació amb consells sobre com netejar bé fruites i hortalisses per garantir la seguretat alimentària.

Per garantir la seguretat dels aliments que es serveixen a la restauració és imprescindible seguir i complir unes bones pràctiques de manipulació.

La neteja i la desinfecció de fruites i hortalisses que es consumeixin crues són especialment rellevants a fi d’eliminar-ne els microorganismes patògens.

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat una infografia que dona al sector 10 recomanacions útils d’higiene de fruites i hortalisses per preparar els aliments amb seguretat.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - accac@accac.cat
Edició: