Hostelco, el saló líder a Espanya i referent europeu dedicat a l'equipament i la maquinària per a la restauració, hoteleria i col·lectivitats, celebra la seva 19a edició amb la presència de les principals empreses que presentaran les últimes novetats d'un sector en constant creixement. El proper mes d'abril,
Hostelco se celebrarà juntament amb la fira Alimentària creant la major plataforma nacional i internacional de la indústria de l'equipament, alimentació, gastronomia i hospitality.
Organitzat per Fira de Barcelona i la Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (FELAC),
Hostelco celebrarà la seva pròxima edició del 16 al 19 d'abril 2018 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona (pavelló 8), coincidint per primera vegada amb el saló Internacional d'Alimentació i Begudes, Alimentària.
Innovació i coneixement
Després de l'èxit de l'anterior edició, la restauració col·lectiva tindrà
més presència en les formacions i tallers d'enguany.
La restauració escolar sostenible, les dietes especials, el peix fresc en els menús de col·lectivitats, les diferències culturals en la concepció del menú, el rebuig alimentari o els avantatges i desventatges en les diferents tècniques de cuina, són alguns dels temes que es tractaran.
Hostelco suposa, a més, un important baròmetre per detectar oportunitats i tendències, a més de compartir experiències i informació i visualitzar la innovació que mou el sector. Per això, en la seva pròxima convocatòria s'ampliaran els espais de demostracions en què es veurà l'aplicació real dels productes i serveis exposats per les empreses participants.