Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 18/12/2017

Recepta de turró per fer amb nens

Els torrons són un dels dolços tradicionals del Nadal més populars i que hem exportat a tot al món. N’existeixen moltes varietats: de xixona, de fruites, de xocolata,... L'e-colònies us proposa un taller per elaborar-ne amb els més menuts.

Torró de xocolata amb avellanes

Ingredients:
- 200 gr de xocolata fondant
- 200 gr de xocolata amb llet
- 150 gr de mantega sense sal 
- Avellanes (per als al·lèrgics als fruits secs, es poden substituir per arròs inflat)

Procés d'elaboració:
Comenceu desfent la xocolata fondant i la mantega al microones o al bany Maria. Quan està desfeta, afegiu-hi el sucre i barregeu-ho bé. A continuació incorporeu-hi la xocolata amb llet ratllada i  torneu-ho a barrejar. Mentre espereu que es refredi una mica, peleu les avellanes.

Cobriu la base del motlle amb avellanes i aboqueu una mica de xocolata per sobre fins a cobrir-les. Torneu a escampar unes quantes avellanes i cobriu-les amb més xocolata. 

Sacsegeu una mica el motlle per treure les bombolles d'aire i el poseu a la nevera tota la nit. L'endemà, el desemmotlleu i l'emboliqueu-lo ben bonic.


Navega per les etiquetes

nensturrónadal

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt. M/N 08002 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - accac@accac.cat
Edició: