Ús de cookies
e-colònies.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies
Predicció meteorològica
Actualitzat el 13/12/2017

Celebrada la jornada sobre promoció de la salut a les instal·lacions juvenils

L’ACCAC i Serhs han organitzat la 5a jornada que enguany s'ha celebrat el 12 de desembre al Castell Jalpí a Arenys de Mar.

Celebrada la cinquena jornada que, any rere any, l’ACCAC i Serhs organitzen conjuntament amb una gran participació. Sota el títol La protecció i promoció de la salut a les instal·lacions juvenils, un marc de confiança, tècniques de l'Agència de Salut Pública de Catalunya han presentat les diferents tasques que duen a terme en l'àmbit de la protecció de la salut mitjançant el programa de control de les condicions higienicosanitàries a les instal·lacions juvenils (IJ). El posterior diàleg ha permès compartir la necessitat que existeix de fer compatible un correcte control preventiu i l'excessiva gestió que sovint es requereix per acreditar aquest control. En un marc de confiança constructiu, s'han apuntat eines com les guies de simplificació existents o els possibles treballs de la comunitat de pràctica sobre els criteris en els controls a les IJ creat a l'ASPCAT i a la qual també participa l'ACCAC aportant la perspectiva dels titulars de les instal·lacions.

La resta de la jornada ha estat adreçada a presentar eines i recursos de com aprofitar millor les solucions que Serhs Distribució proposa als socis de l'ACCAC. S'han mostrat les darreres millores del portal de compra (les diferents eines que permeten fer una comanda de manera molt més fàcil i àgil) i les futures possibilitats de serveis que aquest mateix portal facilitarà.

Per la seva banda, la plataforma Alimentium ha despertat un gran interès entre els participants com una eina molt útil per facilitar el control i la gestió de la cuina, des d'aspectes com els al·lèrgens, els valors nutricionals o el cost de tots i cadascun dels teus plats i menús.
 
La jornada celebrada al Castell Jalpí d'Arenys de Mar, un dels espais emblemàtics del Grup Serhs, ha finalitzat amb un dinar que ha permès fer un tast de plats de 5a gamma, que també s'ha presentat com una possible solució als menjadors de les cases de colònies i albergs. 



 
Podreu consultar i descarregar-vos tots els materials de la jornada accedint a l'àrea d'Intranet dels associats. 

Navega per les etiquetes

alimentacióSERHSsalutjornada

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web.

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Cr. Viladomat, 174, 08015 BARCELONA Tel: + 34 93 412 14 37 Fax : + 34 93 318 04 45 - www.accac.cat - [email protected]
Edició: